Tuloksekas verkkokauppa

Hyvin toteutettu verkkokauppa muuttaa kävijöiden vaeltelun tuotekategorioissa kaupankäynniksi ja liikevaihdoksi. Olemme verkkokauppaa perustavan ja kehittävän yrityksen kumppani syventyvästä suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja tukeen.

Alusta ja asiantuntemus verkkoliiketoimintaasi

Uniikki verkkokauppa

Ainutlaatuiselle yritykselle

Uniikki verkkokauppa

Suunnitteluvaihe ennen verkkokaupan teknistä toteutusta on olennaisen tärkeä, kun yritys pohtii verkkoliiketoiminnan aloittamista. Kiinnitämme yrityksesi kumppanina huomiota paitsi tehokkaiden kävijäpolkujen luomiseen myös myönteiseen ja visuaalisesti miellyttävään asiakaskokemukseen.

Osaaminen ja näkemys

avoimen lähdekoodin järjestelmistä

Osaaminen ja näkemys

Käyttämämme avoimen lähdekoodin järjestelmät Prestashop ja WooCommerce vapauttavat luovuutta ja mahdollistavat yksilöllisten ratkaisujen toteuttamisen asiakkaan tarpeesta lähtien. Näin ollen myös verkkokaupan jatkokehittäminen on verrattain kustannustehokasta ja joustavaa. Konsultoimme yritystäsi maksutapa- ja toimitusvaihtoehdoista. Koulutamme yrityksesi uuden verkkokaupan hallintaan ja päivittämiseen.

Näyttävä ulkoasu

vetoaa ja aktivoi

Näyttävä ulkoasu

Ulkoasun suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon niin yrityksen brändiä ilmentävä visuaalisuus kuin miellyttävä ja ostamista helpottava käyttökokemus. Verkkokaupan tavoite ohjaa myös sen graafisen ilmeen suunnittelua. Meille erottuva, uskottava ja viimeistelty ulkoasu on itsestäänselvyys. Neuvomme sisällön ja graafisen ilmeen yhteisvaikutuksesta sekä varaamme projektille osaavat ammattilaiset.

Tekemiämme toteutuksia: