Tiedote 9.11.2022:

Mediascope Agency ja Hansdotter aloittavat strategisen yhteistyön

Ulla Suur-Inkeroinen / Hansdotter ja Tatu Koivu / Mediascope Agency Oy

Turkulaiset mainostoimisto Hansdotter Oy ja digimediatoimisto Mediascope Agency Oy ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, jossa yritysasiakkaille tarjotaan yhteisvoimin mainonnan ja digikehittämisen kattavat asiantuntijapalvelut.

Ennen markkinointipäättäjä osti mainonnan suunnittelun palvelut ja IT-päättäjä puolestaan verkkosivut ja verkkokaupat – nykyään nämä henkilöt istuvat saman pöydän ääressä ja etsivät digikyvykkäitä toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan kerralla molempia. Haluamme yhdessä Mediascope Agencyn kanssa olla asiakkaidemme strateginen kumppani, joka voi tehdä laajoja kokonaistoimituksia, kertoo Hansdotterin toimitusjohtaja Ulla Suur-Inkeroinen.

Hansdotter ja Mediascope Agency yhteistyössä auttavat asiakasta muun muassa strategian ja liiketoiminnan kehittämisessä, yrityksen ja tuotteiden brändäämisessä, palveluiden ja prosessien selkeyttämisessä sekä digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden rakentamisessa. Samoin tarjotaan mainonnan konseptit ja kampanjat sekä digipalveluiden suunnittelu, toteutus ja ylläpito.

Hansdotterin ja Mediascope Agencyn yhteistoiminta on ketterää ja asiakkaan tarpeisiin nopeasti sopeutuvaa. Kummastakin yrityksestä löydetään asiakkaan avuksi aina tilanteeseen tarvittava paras osaaminen.

– Hansdotterin ja Mediascope Agencyn tarjoomat osuvat yhteen saumattomasti. Voimme yhdessä olla asiakkaillemme enemmän, tarjoten asiantuntijapalveluita kokonaisvaltaisesti. Jaamme myös hyvin samankaltaiset arvot, kuten asiakkaista ja ihmisistä välittämisen sekä vakiintuneiden toimintatapojen rohkean haastamisen, joten kahden eri yrityksen asiantuntijoiden käytännön yhteistyö on loogista ja helppoa, sanoo Mediascope Agencyn toimitusjohtaja Tatu Koivu.

Lisätietoja antavat:

Tatu Koivu
toimitusjohtaja, Mediascope Agency
045 632 8138
tatu.koivu@mediascope.fi

Ulla Suur-Inkeroinen
toimitusjohtaja, Hansdotter
045 147 1947
ulla@hansdotter.fi