Etevä verkkosivusto

Sivustoprojektin päämäärä saattaa olla liidien tuominen yrityksen myynnille, brändin vaaliminen tai kohderyhmiin vaikuttavien viestien välittäminen. Onpa tavoitteesi mikä tahansa, projektimme lähtökohtana on aina sen määrittäminen ja näkyväksi tekeminen. Tältä perustalta rakentuu nokkelasti suunniteltu, teknisesti luotettava ja käyttökokemukseltaan tarkoituksenmukainen sivusto.

Jokaisella verkkosivustolla on tarkoitus

Ulkoasun suunnittelu

Kaunis ja käyttäjälle looginen

Ulkoasun suunnittelu

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä. Panostamme sivuston ulkoasun suunnittelussa paitsi visuaaliseen näyttävyyteen myös ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisyyteen. Lopputuloksena on yksilöllinen verkkosivusto, jonka avulla rakennat ja viestit yrityksesi brändiä. Sivustolle asetetut tavoitteet ohjaavat käyttäjäkokemuksen suunnittelua. Meillä verkkokehittäjä, graafinen suunnittelija ja copywriter tekevät tiivistä yhteistyötä.

Sisällönhallinta

Mukautuva julkaisujärjestelmä

Sisällönhallinta

Julkaisujärjestelmän käyttöliittymä muokataan vastaamaan sivustosi tavoitteita. Yksilöllisesti mukautettu, avoimeen lähdekoodiin pohjautuva sisällönhallinta tekee sivuston päivittämisestä ja ylläpidosta yksinkertaisen tehokasta. Responsiivisuus on meille itsestäänselvyys, ja suunnittelemme sivuston aina skaalautumaan niin kotitietokoneille kuin mobiililaitteille.

Ylläpito ja kehittäminen

Me autamme ja neuvomme

Ylläpito ja kehittäminen

Koulutamme sinut käyttämään itsenäisesti sivustosi sisällönhallintajärjestelmää, mutta tarjoamme verkkosivustoillemme myös pitkäjänteistä tukea – selvällä suomen kielellä. Huolehdimme siitä, että sivustosi on löydettävä, teknisesti luotettava ja turvallinen. Konsultoimme ja avustamme tietoturvan ylläpitämisessä sekä sivuston jatkokehityksen tarpeissa.

Tekemiämme toteutuksia: